Feb 272011
 

För en tid sen tipsade jag om jMockups för att göra protoptyper på webbsidor. Ett annat verktyg som vi har använt på jobbet är Mocksup. Det är ett lite enklare koncept, där det handlar om att ladda upp sidor som man redan gjort med någon annan applikation, och som ger möjlighet att länka dessa sidor till varandra. I vårt fall var sidorna ritade med Firefox-tillägget Pencil, vilket verkar vara ett förnämligt verktyg för att rita webbsidor.

Idag tittade jag lite på ett annat prototyprogram som heter ForeUI.com. Det kostar 99$ (engångskostnad), men verkar vara riktigt avancerat. I en demovideo kan man se hur de bygger upp en liten timerapplikation som faktiskt också fungerar som på riktigt.

Share

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>